Başkan Mesajı

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinden sonra, Yayladereli hemşerilerim beni Yayladere Belediye Başkanlığına layık buldular. Ortak amaçlarımızı gerçekleştirmek ve çağdaş Yayladere’yi birlikte kurmak adına beni bu göreve getiren yayladerelilere layık olacağımı belirtmek istiyorum. Siz hemşerilerimin bize olan güvenini boşa çıkarmamak için tüm gücümüzle çalışacağız. Sizden aldığımız güçle daha çok işler başaracak ve sizlerin takdirini kazanacağız. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki ilçemiz, 30 Mart sabahında sosyal belediyeciliğin gerçek anlamda yaşanacağı bir döneme girdi. “Yayladereli” ruhunun her geçen gün daha da güçleneceğini herkese göstereceğiz. Tek amacım bütün hemşerilerimizi Yayladereli kimliği altında buluşturmak ve ilçemizi Bingöl’ün gözde ilçelerinden biri yapmak. Bir görev aşkı ile başladığım Yayladere’ye hizmet getirme, yatırım yapma ve Yayladere’nin sorunlarını bir bir çözüme kavuşturup ufkunu açma çalışmalarım, zaman içinde benim için tutku, hatta bir sevda olacak.

Yayladere, vatandaşına daha yüksek bir yaşam kalitesi sunabilecek bir İlçedir. Biz bu kaliteyi yayladerelilere yaşatmak için bu göreve geldik. Yayladere de insan odaklı yaklaşımı olan, kaynakları verimli ve etkin kullanan, yayladerelinin yararını gözeten bir ilke edindik kendimize. Önceliğimiz yayladerelinin yaşam kalitesini yükseltmektir. Sizlerin daha yaşanılabilir bir Yayladere için bizleri görevlendirdiğinizin bilinci ile çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Modern iletişim aracı olan internetle sizlere çalışmalarımızı anlatmak, görüşlerinizi ve fikirlerinizi bize ulaştırmanızı sağlamak istedik umarım web sayfamızda hedefine ulaşır.

DAHA GÜZEL BİR YAYLADERE İÇİN ELELE YAYLADERE'Yİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ.
YAYLADERE BELEDİYE BAŞKANI SABRİ AKYÜREK

Adımda